Покер играчът Красимир Янков, двойник на актьора Дмитрий Нагиев от „Кухня”, се ожени за приятелката си Жанет в Благоевград

Известният покер играч Красимир Янков от Благоевград скъса с ергенлъка, вчера той напусна ритуалната зала на Младежкия дом като женен мъж. Негова законна съпруга стана дългогодишната му приятелка Жанет Илиева, с която живеят в София. Двамата си казаха заветното „да” пред тесен кръг близки и роднини, заради ограниченията на пандемията.

Кр. Янков се занимава с покер професионално от години, като редовно печели солидни суми. Той е сред най-известните играчи не само в региона, но пътува и за различни международни изяви по света. Благоевградчанинът влeзe в историята като първия български играч, стигнал до финалната маса на главното събитие от световните серии по покер в Европа. Сред по-значителните негови постижения е третото място на WSOP Europe Main Event, което му донесе премия от 480,028 евро през 2018 г. Освен успехите на живо Краси има и доста добри резултати в онлайн пространството – победа на SCOOP за 73,329 долара и 12-о място на WCOOP 2018 Main Event за 72,681 долара.

Любопитен факт е, че Кр. Янков е двойник на популярния руски артист Дмитрий Нагиев, нашумял у нас покрай култовия сериал „Кухня”. Вчера, на излизане от ритуалната зала, младоженецът позира за снимка, облечен в кожено яке, тениска, дънки и… задължителните и за Нагиев черни очила, а приликата с руския актьор точно в този момент бе повече от поразителна.

Щастливият младоженец обяви официално събитието на личната си страница в социалната мрежа, а негов приятел възкликна: „Да се ожениш в неделя – това е голямата любов!”.

ИВАН ДЕЛЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

2 Коментара

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *