Покъртително! След поставена ваксина и операция, дете остана обездвижено

Малкият Младен е на 3 години, но живота му вече е счупен. Когато е на 18 месеца му поставят задължителната ваксина „Пентаксим“. Месец след това детето започва да се влушава. Едно от крачетата му се изкривява. Майката води детето при невролог, който казва, че детенцето няма неврологичен проблем, съобщава Би Ти Ви.

Пътят на майката продължава при ортопеда доц. Райков от варненската болница св. Анна. Той насрочва операция, след която живота на малкия Младен и родителите му се преобръща.

„Той беше едно здраво дете, ходещо, говорещо, играеше си, нямаше никакви проблеми. Искаме да знаем каква упойка е сложена на детето, никой нищо не ни казва“, разказват през сълзи съкрушените родители.

Според направените изследвания и ядрено магнитния резонанс, показва че ензима отговарящ за рефлексите е много нисък, но това не било отчетено от лекарите.
От варненската болница не желаят да застават пред камера, а изпратили единствено писмен отговор, че няма никакви нарушения при операцията, както и при поставянето на упойката.

„Няма да се предаваме, няма да следваме думите на невролога д-р Ралчева, която ни каза да се примирим и да оставим детето в това състояние“, разказва задавен от сълзи бащата на малкия Младен.
Родителите са подали документи за лечение в чужбина във Фонда за лечение на деца, а близки и приятели стартират кампания, за да помогнат на малкия Младен.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *