ПОЛИТИЧЕСКАТА НОВИНА! Благоевградският адвокат М. Биков влезе в националното ръководство на най-новата партия МИР

Благоевградският адвокат Марио Биков влезе в националното ръководство на най-новата партия  МИР (Мир, инициативност, родолюбие), която бе учредена в неделя в НДК. За председател на политическата формация е избран инж. Симеон Славчев, един от редовните участници на протестите на майки и родители на деца с увреждания.

В Националния изпълнителен съвет на партията са избрани двама благоевградчани – предприемачът Емил Грозданов и IT специалистът инж. Иван Ковачев.  Адвокат Албина Анева също бе спрегната като учредител на новата формация, което тя категорично отрече. „Аз участвам в сдружение МИР, а не в партията. Става въпрос за съвпадение на абревиатурите”, категорична бе адвокат Анева.

Председател на благоевградската структура на МИР ще стане Емил Грозданов, който е икономист по образование.

„Искаме промяна на статуквото, това, което се случва в България, не може да продължава. Страната е изправена пред едно от най-големите предизвикателства в своята история – да оцелее като държава и българският народ да се съхрани напред във времето”, заяви адвокат Марио Биков. Според него новата партия ще бъде по-скоро центристка, а дали ще бъде припозната от гражданите, ще стане ясно на предстоящите избори.

БЕТИНА АПОСТОЛОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Гугутка Пърдулева

    Престанете да пробутвате нереализирани кандидат-политици като този индивид, “експертката” от долината на дългите гащи ЍАнева и домоуправители, величаещи се като “предприемачи” (Е. Грозданов)! Аман от очевадни некадърници, бутащи се на държавна копанка, защото сами не могат да се изхранват!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *