Полицаи излъчиха футболния шампион на мемориала „П. Шоколаров“ в Г. Делчев

Докато се вихрят футболните страсти на терените в Германия, а у нас само отборите от Първа лига започнаха тренировки, феновете на най-популярната игра в Гоце Делчев усетиха тръпката на живо в изпълнението на полицаи. Това се случи на традиционния мемориален турнир „Петър Шоколаров“, който тази година се проведе при камерно участие, но поне традицията беше продължена.

В надпреварата се пуснаха два отбора от РУП и един от ГПУ, които играха по схемата всеки срещу всеки. Крайната победа грабна тимът на ППД-2, който показа по-здрави нерви при дузпите за крайното 5:3 срещу колегите си от ППД-1, след като редовното време приключи наравно 1:1. Граничарите загубиха и двата си мача, което им отреди третата позиция. Срещу победителя в турнира аутсайдерът претърпя болезнено поражение с 0:6, докато срещу финалиста отстъпи с минималното 3:4.

Голмайсторския приз грабна Людмил Кехайов, който отбеляза 6 попадения за шампионите, а наградите връчи председателят на Синдикално дружество 12 към Синдикалната федерация на МВР в Г. Делчев Иван Гайтанинчев.

ГЕОРГИ АЛЕКСАНДРОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *