Полицаи и пожарникари цяло денонощие издирват малко дете

Полицаи и пожарникари цяло денонощие издирват малко дете. Момченцето, на година и половина, изчезва във вторник вечерта от дома си в село Николаево да Стражица. Детето е обявено за общодържавно издирване.

Стоян и Галя живеят в стражишкото село Николаево от 20 години, предава Нова ТВ. Около 18 часа във вторник вечерта, бащата изпуска от погледа си момченцето и повече не го намира. „За десет минути съм го изпуснал от поглед. Ей, тук си играеше до тухлите. Обърнах се, звънна ми телефонът. Пет минути поговорих, после пет минути също се занимавах с нещо. Станах да го проверя. Изчезна и дотам. Няма глас, кола да е да е минала. Безследно изчезнал и не съм спирал да го търся досега самичък”, каза Стоян – баща на изчезналото дете.

„Имаше тук хора, но те не са го забелязали кога е излязъл на пътя”, каза Галя – майка на изчезналото дете.

Вече денонощие полицаи със следови кучета, пожарникари и роднини издирват в района изчезналото момченце. Следа – няма. Родителите и хора от селото предполагат, че детето може да е отвлечено. „Мисля, че е или е скрито, или е откраднато. Сигурен съм. То, не може да ходи. Ако е отишло някъде ще е на 100 метра най-много”, каза още Стоян. „Той сам не може да слезе по този баир надолу. Ще падне и ще плаче”, допълни той.

„Вероятно е прибрано. Затова предполагаме, че не е открита никаква следа. За половин час, хлапето да се отдалечи толкова и да не намерят следа”, коментира съсед.

Детето вече се води за общодържавно издирване. А майка му иска само едно – детето й да се намери.

Издирването продължава.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *