Полицаи се отзовават на сигнал за женски крясъци, изнедата им е пълна

Когато семейство от американския щат Форида чуло жена да крещи панически „Пусни ме”, те се уплашили, че става дума за най-лошото.

Притеснените съседи веднага се обадили на полицията, която да провери тревожната ситуация.

Няколко служители на реда пристигнали на място, само за да заварят мъж, който поправял колата си на двора.

Те започнали да разпитват „заподозрения”, но изненаданият мъж останал спокоен, като решил да покаже откъде в действителност идват крясъците. 

На видео се вижда как мъжът казва „Ще ви донеса кресльото”. Няколко мига по-късно той се върнал с амазонски папагал върху ръката си, предава metro.co.uk, цитирани от profit.bg.

Така обратът бил налице – виковете идвали от 40-годишния папагал на име Рамбо. Птицата живее с мъжа още от неговото детство.

Снимка: Viral Hog

Пернатото има навика да повтаря всякакви безсмислици, откакто стопанинът му го научил да говори.

Навремето мъжът отделил време за това с цел да дразни родителите си, но едва ли е имал идея, че собственият му план ще се обърне някой ден срещу него по толкова забавен начин.

От шерифството на град Палм Бийч споделят детайли за смешния инцидент чрез своята страница във Facebook. 

Те споделят разговора със собственикът на папагала, който казва: „Сменях спирачките на колата на съпругата си, като качих 40-годишния си папагал Рамбо на външния перваз, където той да пее и говори.

Малко по-късно четирима полицаи се появиха, казвайки, че съседите са се обадили, понеже са чули жена да вика за помощ. Веднага представих Рамбо на полицаите и добре се посмяхме. След това показах папагала на съседката, която се обадила заради виковете. Тя също се посмя добре. Понякога Рамбо крещи „Помощ, помощ пуснете ме”. Нещо, което го научих, когато бях дете, а Рамбо живееше в клетка”, разказва мъжът.  

Ако тази история ви кара да се чудите как точно говорят папагалите, без да разполагат с устни, тези птици умеят да влияят на въздуха, минаващ през сиринкса (орган), така че да издават звук.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *