Полицейска акция в Петричко! Ченгетата безпощадни

Акция срещсу разпростанението и производство на наркотични вещества проведоха служители на ОД на МВР – Благоевград.

При нея бяха обходени имоти в Петричка община. В землището на село Вишлене полицаи от Петрич са намерили и иззети 9 броя тревисти растения с тегло 7 кг и 850 грама, реагирали положително на канабис. Имотът е стопанисван от 75-годишния Т.П.

В гориста местност в местността „Поляните“,  отново в землището на Вишлене, са намерени и иззети около 54 бр. тревисти растения с общо тегло около 111, 300 килограма, реагиращи положително на канабис.

В местността „Игрището“, землище на петричкото село Драгуш, в обезлесен участък на Държавен горски фонд, от полицейски служители на РУ-Петрич, са намерени и иззети около 170 бр. тревисти растения с общо тегло около 287 килограма, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис.

Полицейски служители на Второ РУ – Благоевград  са извършили проверка на 17-годишен младеж от Благоевград. Те го спрели  на ул.“Предел“. В него са намерени и иззети около 0,3 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *