Полицейска акция в Пиринско, има арестувани

В хода на  проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е констатирано следното:

На 30.10.2019г. около 09:30 часа, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е извършена проверка в жилище в града, обитавано от 39-годишна от Гоце Делчев. При проверката са намерени и иззети: полиетиленов плик със суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис с тегло около 12,61 грама и две електронни везни. Със заповед за задържане до 24 часа е задържана 39-годишната жена.  По случая е образувано досъдебно производство.

На 30.10.2019г. в гр.Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич, е извършена проверка на жилище, обитавано от 18-годишен младеж от гр.Петрич, при която са намерени около 3 бр. найлонови пакетчета, съдържащи бяло, прахообразно вещество. След направен полеви тест, същото е реагирало положително на кокаин с общо тегло около 1,6 грама. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.

На 31.10.2019г. около 01:00 часа в района на ул.“Р.Даскалов“ в гр.Благоевград, от полицейски служители на 01 РУ-Благоевград, е извършена проверка на 23-годишен от Брежани, общ.Симитли. У същия е намерена около 0,1 грама суха, тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена  РП-Благоевград.             

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *