Полицейски шеф попадна в затвора от любов

Началникът на полицейския участък в Аргао, провинция Себу, е арестуван, след като е бил заловен, че спи с една от задържаните жени, съобщава сайтът „The Freeman”.

Няколко полицейски служители подали сигнал в отдела за вътрешна сигурност, че началникът им Илдефонсо Миранда поддържа непозволени отношения със задържаната за наркотици Джийн Клодия де Гузман, предаде БГНЕС.

Направеното от отдела за вътрешна сигурност разследване показало, че Миранда и Де Гузман прекарват заедно време извън полицейския участък. Те даже отишли заедно в град Себу, разположен на 2 часа път от управлението.

В крайна сметка Миранда е бил арестуван, като по време на акцията жената е намерена в служебната спалня на началника на полицейския участък. Миранда е заявил, че не се срамува от случилото се и единствената му грешка била, че се е влюбил в задържаната.

Спрямо него е повдигнато обвинение за подкуп и административно нарушение, което може да доведе до уволнението му от работа. Ако действията на Миранда бъдат доказани, от работа ще бъдат отстранени и наказани и всичките му подчинени. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *