Полицейски шеф поръчал отвличането на Адриан

Полицейски шеф стои зад отвличането на милионерския син Адриан. Това е горещата следа, по която работят разследващите, ангажирани с мистериозното престъпление.

Въпросният шеф е бил проверяван и при залавянето на бандата “Наглите 1”, но тогава доказателствата са били изцяло косвени и са увиснали. За кратко подозираният човек е излязъл от системата, но после се е върнал на бял кон по време на кабинета “Орешарски”, пише пик, позовавайки се на два независими един от друг  източниците от МВР.

Според сензационна версия преките извършители на отвличането също са униформени.

“Не става дума за фалшиви полицаи, аз за истински, това е най-тревожното. С истински униформи и истински полицейски карти. Как тогава да се предпазят хората, да не спират колите си при полицейска палка ли?”, питат се информирани.

Твърди се, че в случая с Адриан босът на бандата е един и същ, като при Румен Гунински и дъщерята на Брендо.

“Всъщност това е човек, който поема поръчката, не отвлича на своя глава. Просто организира, след като конкурент на даден бизнесмен идва при него и си плаща за удар. Бандата разполага с достъп до полицейските честоти и с цялата налична информация на разследването. Това е особено притеснително”, коментират източниците на ПИК.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *