HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Полицията изгледала записите от камерите, има заподозрени за зверския побой над петричкия съветник Р. Стоянов

Пребитият с бухалки общински съветник от Петрич Росен Стоянов все още е в тежко състояние в хирургично отделение на МБАЛ “Рокфелер”. Има линейна фрактура на черепния покрив, с много кръвонасядания по синусите. От тежката травма в главата Стоянов повръщал многократно, разказаха близки до него.

Както “Струма” писа, общинският съветник Росен Стоянов бе приет в болница след жесток побой. Инцидентът стана в късния следобед в събота около 18 часа пред спортната зала в града. Стоянов придружавал сина си на тренировка, когато изневиделица изскочили двама маскирани мъже и започнали да го налагат с бухалки. След побоя нападателите избягали. Той е намерен в безпомощно състояние и веднага е транспортиран в болница. Полицията иззе камерите в района, видеозаписите са изгледани и вече има заподозрени, които са разпитани в полицията.

Сред водещите версии е лични отношения на пострадалия с друга общинска съветничка, но не ставало дума за политически скандал. Дали е така предстои полицаите от РУП – Петрич да установят.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *