Полиция атакува два еротик клуба в Банско, десетки жрици на любовта и клиенти отведени за разпит

Десетки са задържани при специализирана акция по линия на проституцията, проведена в ранните сутрешни часове в неделя в еротик клубовете „Кама Сутра” и „Ред Роуз” в Банско. В  районното управление в курорта са отведени всички лица, които към момента на акцията са установени в двата еротик клуба. Сред тях са както служители, така и клиенти. Част от лицата  са задържани със заповед за задържане, тъй като са отказали доброволно да отидат в полицейското управление за даване  на показания и изясняване на фактите. 

През целия ден в неделя са провеждани разпити пред съдия. На този етап няма повдигнати обвинения и привлечени като обвиняеми, а по случая все още се работи. Ако се установят категорични доказателства за престъпна дейност, свързана с престъпления против личността, ще бъдат повдигнати обвинения.  В хода на акцията са извършени претърсвания и изземвания.

Управителите на двата клуба също ще бъдат разпитани. Тепърва ще се установяват и реалните собственици на заведенията.

Еротик клубовете са атакувани от полицията в нощта на събота срещу неделя. При проверката вътре са установени стаи, в които се предлага платена любов. По-голямата част от служителите, отведени в полицията, са млади момичета, наети официално като танцьорки.

Дали ще се стигне до повдигане на обвинения на този етап не е ясно. Практиката показва, че са малко случаите, при които  момичета, работещи в такива клубове, признават за извършването на незаконна дейност като проституция и отказват да свидетелстват. Причината е доброто заплащане. В масовия случай те са наети като танцьорки и отричат, че са използвани за друг вид услуга извън тази, за която са наети официално.

 ЯНА ЙОРДАНОВА  

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *