Полузащитник на „Пирин“ (Рз) поддържа форма с родния тим в Гоце Делчев

Гоцеделчевският футболист Живко Грозданов тренира с родния „Пирин“ (ГД). Дефанзивният полузащитник обаче просто води занимания с тима и поддържа форма. „Тук съм и поддържам форма, след като помолих ръководството и треньора да ми разрешат да тренирам с останалите. Те реагираха положително и отново съм на градския стадион, което не означава, че съм вече състезател на „Пирин“ (ГД). Вярно е, че винаги ми е било приятно да се завръщам тук, където де факто направих първите си крачки във футбола и имам отлични спомени от различните формации на клуба. Имал съм доброто отношение на всички, но все още съм състезател на „Пирин“ (Разлог). Все още не сме разговаряли за бъдещия ми ангажимент към тима, но смятам, че е най-нормално първо да говоря с досегашния ми клуб, а след това да мисля и да търся нещо друго“, коментира Ж. Грозданов.

Футболистът не само е рожба на клуба, но и стартира своята треньорска кариера именно при неврокопчани преди 3 г., когато започна да води една от групите при подрастващите. Впоследствие премина във „Вихрен“, където се преквалифицира в защитник, а през последната година се подвизаваше в „Пирин“ (Рз). В същото време в Гоце Делчев продължават да очакват становището на Зоналния съвет на БФС – София дали отборът ще бъде поканен за участие в Югозападна Трета лига, или ще играе бараж. Именно възможността за бараж накара треньорския екип и ръководството на отбора да свикат за занимания наличните футболисти.

„Трябва да сме готови за всякакъв развой на събитията, без значение накъде ще се развият. Ако не играем плейофи, ще сме направили подготовка и ще сме извадили играчите от статичността, а ако ни дадат да играем баражи, ще имаме добра игрова подготовка“, коментира председателят на wправителния съвет на пиринци Димитър Коршумов.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *