Помощник-треньорът на „Пирин” /ГД/ Р. Джугданов посрещна рождения си ден с българското знаме на терена на митичния стадион на Севиля

Помощник-треньорът на „Пирин“ (Гоце Делчев) Радослав Джугданов отбеляза впечатляващо рождения си ден. Младият специалист си направи подарък – отиде на стадион „Рамон Санчез Писхуан“, където рита любимият му отбор „Севиля”. Той направи посещението си, пременен в екипа на тима, преминавайки през всички важни обекти на стадиона, започвайки със Залата на славата на именития испански клуб, и се снима за спомен пред трофеите. Неврокопчанинът не пропусна да развее българския флаг на терена на митичното спортно съоръжение. Джугданов получи специално разрешение да стори това като жест от страна на администрацията на стадиона, след като се разбра, че има рожден ден. Наложи му се обаче да премине през всички процедури, предотвратяващи заразяване на тревата. Гоцеделчевецът успя да погледне стадиона от гледната точка на треньорския екип, заемайки място на скамейката на тима. Имаше възможност да усети и атмосферата на съблекалнята.

Посещението на стадиона в столицата на Андалусия се случи в свободното време на Радослав Джугданов, който е там заедно с група ученици от гоцеделчевското ПГ по МСС „Пейо Яворов“. Те са в Севиля на обмяна на опит с испанските колеги и връстници. Именно момчетата и момичетата от неврокопското училище бяха и първите, които го поздравиха го за рождения ден, а след това се погрижиха за специалното меню зa празничната вечеря. Преди това обаче всички си спретнаха импровизирано мачле на един от площадите на Севиля, където активно се включи и Радослав Джугданов, и всички получиха много аплодисменти от случайните минувачи и туристи в района.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *