HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Попденс парчето “Витамин” на Андреа хит в световната музикална сцена

Новото видео “Витамин” на изключително популярната зад граница и у нас Андреа направи премиера в над 50 страни благодарение на румънските й продуценти от Букурещ, информират от ПРофайл.

Андреа е от най-известните изпълнителки  в България. Тя е първата българска звезда с международен хит – “I wanna” от 2010 г., който достигна над 50 страни по целия свят.

Половинката на шампиона и гордостта на България е с най-много чуждестранни и балкански награди (от Черна гора, Сърбия, Турция, Кипър и много други).

Проектът “Витамин” е вдъхновен от идеята за това колко изкуството е повлияно от любовта. Като цяло изкуството се създава от човешките емоции. Това е и причината “Love is art” (любовта е изкуство) да е инкорпорирана във видеото. Когато някой преживява силни емоции в себе си, те го движат като гориво.

“Гората символизира живота на човека, тя е мястото, в което той намира утеха и подслон. Човек трябва да намери своя витамин, за да продължава напред, за да постигне най-доброто от себе си”, споделя Андреа.

Новото видео вече се изстреля на международната музикална сцена и това е още един много добър повод да се гордеем за успеха на Андреа, категорични са професионалистите в бранша.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *