Попитахме Благоевград: Как да изберем елегантна бебешка рокля?

Секторът с бебешки дрехи в модата толкова много напредна, че днес на практика, по вид те могат изцяло да наподобяват облеклото за възрастни, но едновременно с това да разполагат с качествата и особеностите на една дреха, подходяща именно за бебешките нужди. Така например, за едно кръщене на бебе може да се намери елегантен комплект за момче и елегантна бебешка рокля със страхотен дизайн и в същото време, удобна и от изработена от деликатна материя.

С наближаването на пролетния сезон, когато често родителите решават да организират светото кръщене на своите деца, решихме да попитаме местните майки и татковци от Благоевград – по какъв начин смятат, че е редно да изберат елегантна бебешка рокля. Интересно е, че въпреки различията във възрастта и финансовото си положение, отговорите на анкетираните родители бяха доста сходни. На практика, те се въртяха около едни и също фактори, определящи високото качество на рокля за бебе за специален повод според благоевградските родители.

За какво да гледаме при избор на елегантна бебешка рокля според благоевградчани?

Отговорите по-долу са най-простичкото обобщение на проведена от нас анкета на тема избор на страхотна рокля за бебе за специален повод:

  • Визия. Над 80% от анкетираните смятат, че тя е най-важна и са готови да направят компромис с качеството, защото в крайна сметка роклята не е ежедневна и няма да причини кой знае какво неудобство на бебето. За два часа, казват родителите, можем да си позволим и малко по-екстравагантен дизайн.
  • Материя. Въпреки всичко, благоевградските родители – най-вече майките – са доста чувствителни на тема материи. Според тях, с този фактор не трябва да се правят компромиси при обличането на бебето по принцип. Родителите от Благоевград биха взели елегантна бебешка рокля от фина и тънка, но едновременно с това и деликатна, непредизвикваща алергии и по възможност органична материя. Повечето залагат на 100% памук.
  • Марката. Благоевградчани не са толкова привързани към популярните марки, колкото предани на компаниите и фирмите, с които обикновено се обличат. Това може и да не са най-известните марки, но изпитани и тествани ли са (и най-вече харесани ли са) местните са склонни да ги ползват почти за цял живот. Родителите твърдят, че вече познават добрите марки бебешки дрехи и биха взели именно от такъв производител и специално облекло за повод за децата си. Част от анкетираните споделиха, че харесваните от тях марки на бебешки стоки разполагат с доста интересни колекции, в които попадат и красиви модели елегантни бебешки рокли.

Към отговорите на благоевградските родители и ние бихме искали да добавим няколко фактора, за които да следите при избор на такъв тип продукти. Добре е елегантната бебешка рокля, на която се спрете да бъде изработена качествено. Това лесно ще си проличи – има ли издърпани нишки и криви шевове? Дрехата разполага ли с подплата и на какви градуси се пере? Последно, но не по важност, старайте се все пак да се спрете на модел, който е адекватен за възрастта на детето, тоест бебешка възраст. Някои родители напоследък просто прекаляват и децата им по-скоро изглеждат така, както самите мама и татко биха искали да се видят в огледалото.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *