HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Попълненията от Пиринско в Гърция се разиграха след празниците, не спират да бележат

Че българите, играещи в ниските дивизии на съседна Гърция не са прекалили с предновогодишните мръвки и се намират в отлична форма, красноречиво показаха резултатите от 16-ия  кръг в 5-ото ниво на футбола отвъд Промахон, в който всички отбори с нашенци в съставите си записаха убедителни победи. Илия Атанасов вкара второто попадение при класическия успех с 3:0 на “Дигенис”/Ано Порой/ над “Акритес”/Капнофито/. По-големият брат Атанас Атанасов, който напоследък е товарен с по-дефанзивни  функции, отново не се разписа, но пък асистира за първото попадение на Ангелос Гула, който по тази начин го настигна на върха при голмайсторите. Там освен Атанасов и Гула с по 11 гола са още Фанис Гайдадзис /Ано Митруси/ и Хараламбос Кафалидис /Триантафилиа/. Във втори пореден  мач за “Диагорас” /Керкини/ се разписа Иван Манолев, другото попадение за победата с 2:0 като гост на адаша “Диагорас” /Дасохорибе/ е дело на Христос Алексаидис. Щурмовакът от петричкото село Тополница вече има 5 гола по сметката си и бавно, но методично се приближава до водачите в голмайсторската листа. Доскорошният лидер в групата
“Арис” /Скотуза/ на Стоян Николакиев спечели с 3:0 визитата си на “Христос” и запази едноточковата дистанция до сменилия го на върха “Кераинос” /Мегалохори/. Маринополецът Николакиев игра до 80 минута, изработи дузпата, която Атанасиос Мексиорис превърна във втори гол, и засега остава в клуба. “Пожелах да напусна, след като за треньор на “Арис” бе назначен Йоргос Сотиру, с когото не се долюбваме от съвместната си работа в “Диагорас”
/Дасохори/ преди година. Шефовете обаче ме убедиха да остана в преследване на генералната цел – промоция в по-горната дивизия, така че довършвам сезона в Скотуза”, коментира Стоян Николакиев, който с 5 попадения е клубен голмайстор номер 3 дотук през този сезон.
СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *