Поп певецът Р. Пашамов става зет на музикална фамилия във Вълкосел, предложи брак на любимата си Алина Делиева

Поп звездата Рафаел Пашамов предложи брак на своята любима Алина Делиева, която е родом от сатовчанското село Вълкосел, по време на снимките на видеото към новата му песен. Младата дама получила покана за участие в снимките от самия Пашамов, но скритата му цел била да участва в него, а да получи и предложение за брак.

По време на заснемането на клипа Рафаел пада на колене, а Алина трябва да сипе пясък в ръцете му според сценария. След това изпълнителят вади малка кутия от задния си джоб, вече извън сценария, и прави предложение за брак. Отначало младата дама помислила, че това е част от сюжета на клипа, но после разбрала, че предложението от нейния любим е реално.

„Реших просто да задам най-силния въпрос, който един мъж може да зададе на приятелката си: „Моля те, бъди с мен, докато времето ни раздели. Това е равносилно на предложение за брак“, споделя Рафаел Пашамов.

Музикалната кариера на Пашамов започва след участието му в едно от популярните музикални риалити предавания по най-голямата частна национална телевизия. Двамата с Алина имат връзка от 2 години. Тя започва в София, където по това време Алина е студентка във Висшето строително училище „Любен Каравелов“. Тя е дъщеря на музикална фамилия. Баща й е солист на местен оркестър за народна музика.

ВАСИЛ НИКОЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *