Поп фолк дивата Райна провокира последователите си с гол психотест

Поп фолк дивата Райна се съблече и провокира последователите си в Инстаграм с психотест.

Под горещия кадър певицата е направила и ефектно изказване, което допълнително накара страстите на феновете й да се разбушуват като за световно. 

Дяволитата Райна провокира с гол психотест СНИМКА 18+НовиниИнформация

 “Някои ще видят нежност, други перверзия, трети ще видят невинност, четвърти дяволитост, пети ще видят дързост, шести ще се възмущават, седми ще видят чувственост, осми ще сътворят куп причини в ума си, девети ще видят слънцето в косите ми, десети ще видят провокация… ИСТИНАТА е, че всеки ще разчете онова, което всъщност е “вътре” в него….

Всичко, което виждаме в хората около нас, е свързано по един или друг начин с това, което е вътре в нас, с наши собствени парчета.


Колкото повече опознаваме вътрешния си свят – себе си, толкова по-способни сме да виждаме света извън нас, написа поп фолк изкушението.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

6 Коментара

 1. Психиатър

  Това момиче плаща ли ви, за да се занимавате с нея? Ако е така, много голяма индикация за комплекс. Трябва да вземе мерки и да се лекува. Иначе, да красива е, но още колко други красиви и известни жени има, но не се показват на страниците на вестниците всяка седмица.

  Отговори
  1. Емо

   Ти тъпа ли си или да?
   Теб те гони комплекса, на нея просто и кадът снимките, щото явно е интересна.

   Отговори
 2. Веси

  Много рядко комбинацията акъл и тяло са в едно. Но при нея има и двете , Браво

  Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *