Пореден кадър на хирургичното отделение в дупнишката болница отива на работа в Спешен център – Сапарева баня, бившата съветничка от БСП М. Адвокатска получи предизвестие за уволнение

След 40 години стаж като медицинска сестра бившата общинска съветничка от БСП в Сапарева баня Мариана Адвокатска              получи предизвестие за освобождаване от работа в Спешен център – Сапарева баня. На нейно място назначават съгражданката й Мария Стоймирова. Медицинският специалист Иван Иванов пък напуска сам.

Предизвестието 66-годишната Мариана Адвокатска получила преди дни и след месец тя напусна Спешен център, където е работила повече от 10 години. Преди това Адвокатска е работила близо 30 години в Санаториума в Сапарева баня. Тя е в пенсионна възраст. В предишния мандат е била общински съветник от БСП.

Мария Стоймирова, която заема нейното място, в момента работи в хирургичното отделение на общинската болница в Дупница. Тя е поредният кадър, който д-р Албена Рапатинска, откакто стана шеф на Спешен център – Кюстендил, “отмъква” от хирургичното отделението, в което беше анестезиолог.

Както “Струма” писа, за старша сестра на филиала на Спешен център в Дупница беше назначена Йорданка Иванова, която преди това работеше също в хирургичното отделение. Назначените преди няколко месеца във филиала в Сапарева баня – хирургът д-р Александър Александров и медицинската сестра Тинка Близнакова, също са кадри на хирургичното отделение в общинската болница в Дупница.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *