Поредният възвръщенец в „Пирин“ Ал. Дюлгеров води гореща фенка на ст. „Христо Ботев“, даровитата певица М. Маринова

Поредният възвръщенец в „Пирин“ е универсалният бранител Александър Дюлгеров. Покрай 30-годишния футболист орлетата се сдобиват с още един горещ фен в лицето на неговото гадже, даровитата поп певица Михаела Маринова.

„Чисто организационно нещата в клуба са много сериозни, всичко е на европейско ниво. Надявам се с това ръководство бързо да влезем в елита. Всеки един играч, когато се е чувствал добре на едно място, е имал желание един ден да се върне. За мен е чест и привилегия да играя в „Пирин“. Благоевград е моят роден град и обстановката ми е позната“, заяви защитникът, след като подписа договор за 2 г.

С привличането му селекцията в дефанзивен план вече е почти изцяло окомплектована. Дюлгеров беше желан на стадион „Христо Ботев“ още през зимата, но тогава шефовете на „Етър“ успяха да го задържат. През пролетта обаче финансовият колапс надвисна със страшна сила на ст. „Ивайло“ и това разчисти пътя към завръщането у дома.

В мащабната селекция на „Дъбравска“ 1 същия ден беше официализирано още едно попълнение в треньорския щаб. Оттук насетне за физическата форма на първия отбор ще се грижи Георги Петров. Младият кондиционен спец за последно работи в „Хебър”, а преди това в софийския „Септември“. Отговаря на изискването да владее чужд език, ползва свободно английски и испански.

ТОНИ КИРИЛОВ

Ал. Дюлгеров

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *