Поредно нападение над горски служител от „ДГС Сандански“

Ново посегателство и заплахи с ловджийски нож срещу горския стражар Николай Колев от „ДГС Сандански” е извършено около 8.45 часа на 1 април над с. Дебрене. Докато пътува заедно с още двама свои колеги към отдели, в които е трябвало да маркират дървесина, се появява джип, който се насочва срещу служебния автомобил на горските и го изблъсква от пътя. Горският стражар, който е зад волана, спира автомобила.

От джипа излиза Божидар Панчев, който е местен жител и познат на горските  в района, с ловджийски нож в ръцете си. Той започва да отправя заплахи срещу служителите и да ги подканва да излязат от колата, като в същото време удря с ножа по стъклото откъм мястото на шофьора. Поради страх за живота и здравето си и за да избегнат стълкновението, горските заключват автомобила от вътрешната страна.

За случая веднага е уведомен директорът на стопанството и е подаден сигнал до РУ на МВР Сандански. Благодарение на бързата и адекватна намеса на полицията Божидар Панчев е задържан 15 минути по-късно. Служителите на териториалното поделение на ЮЗДП в града са дали показания.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *