Посетител „изгоря“ с над 1300 лева, отишъл на баня с пълен портфейл

Посетител на минералната баня в разложкото село Баня „изгоря“ с над 1300 лева, след като неизвестен към момента извършител е отмъкнал портфейла от дрехите му. Кражбата е извършена в последния работен ден миналата седмица в обществената баня в разложкото село Баня. Според потърпевшия в портфейла е имало около 650 паунда и 200 лева. Той е бил оставен в кабина в съблекалнята към мъжкия басейн и е изчезнал, докато мъжът се къпел. Посоченият от потърпевшия период от време, в който е извършена кражбата, е 3 часа, време през което услугите на обществената баня са ползвали десетки хора.

След подаване на сигнала мястото е посетено от полицейски служители, които са направили оглед и са снели показанията на потърпевшия и персонала. Извършителят все още не е установен. По случая се работи, има образувано досъдебно производство.

Припомняме, че през лятото на тази година обществената баня бе продадена, но и към момента тя продължава да се стопанисва от общинското предприятие „Бани и перални“, с което новият собственик е подписал договор за наем. На касата на банята има табели, които призовават посетителите да оставят  ценности, пари и други вещи на съхранение в касата. ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *