Топ теми

ПОСЛЕДЕН ЗВЪНЕЦ! Класната инж. Е. Маеркова изненада абитуриентите на ПГТЛП в Благоевград с професионален диджей и връчи на всеки поименна грамота

По оригинален и запомнящ се начин изненада учениците си от 12 „б” класният им ръководител инж. Елисавета Маеркова. По случай завършването на випуск 2021 на Професионалната гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев” в Благоевград инж. Маеркова осигури професионален диджей, който да изпълнява музикалните желания на абитуриентите. Наред с това учителката по специални предмети връчи специални грамоти на всеки един от учениците си.

Тържеството по изпращането на зрелостниците започна с официална церемония вчера по обяд, на която присъства и началникът на РУО Ивайло Златанов.

Завършващите готвачи и фризьори поздрави и директорът на ПГТЛП Димитрина Иванова. Тя посъветва зрелостниците да бъдат отговорни и достойни хора, толерантни и трудолюбиви, и награди отличниците на випуска – досегашния знаменосец на училището Радослав Ангов от специалността „Производство на кулинарни изделия и напитки”, и съученичката му Ива Соколова от специалност „Фризьорство”.


Абитуриентите ознаменуваха завършването си с цветни димки и балони, снимаха се с учителите и началника на РУО и извиха хоро в училищния двор

„Вие сте най-интересният клас в целия ми трудов стаж. От първата ни среща преди 4 години до последната ни сега запазихте своето разнобразие и колоритност”, каза на учениците си инж. Маеркова. Тя връчи поименни грамоти за най-забавен, взискателен, дискретен, мегаученик… а дванадесетокласниците се снимаха с класната и с всичките си учители. В празнично настроение абитуриенти и преподавателите им се хванаха на хоро в училищния двор, след което професионалният диджей изпълни музикални желания на завършващите.


Учениците от 12 „б” върнаха жеста и от своя страна сюрпризираха  класната си инж. Меркова, като я трогнаха със специална книга с имената си и благодарности

На финала инж. Маеркова бе подготвила още една изненада. Тя удари последния училищен звънец и събра учениците в класната стая, където с питка им пожела много здраве и на добър час.

12 „б” клас върнаха жеста и сюрпризираха класната си със специална книга и благодарности за усилията, търпението, за любовта и получените знания. 

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *