Последният училищен звънец би в чест на зрелостниците на училището в Сатовча, 31 абитуриенти от випуск 2019 успешно издържаха матурите и се дипломираха

31 абитуриенти на СУ „Св.св. Кирил и Методий“ в с. Сатовча успешно издържаха държавните зрелостни изпити. Те завършиха своето средно образование, разпределени в две паралелки: 12 „а” – хуманитарен профил, и 12 „б” – непрофилирана подготовка.

Дипломите за завършено средно образование на зрелостниците връчи директорът на училището Джеват Дунчев. Той акцентира върху резултатите от матурите, поздрави вече бившите ученици с успехите в кандидатстудентските изпити и им пожела да бъдат щастливи, здрави и отговорни, да продължат достойно по своя път, да следват своите планове и мечти, и да не спират да се учат и образоват.
Отличниците на випуск 2019 са общо 5-има: Цветелина Ушева, Азизе Арнауд, Рени Хаджиева, Симона Будева и Каролина Доспатлиева. За отлично взетите ДЗИ, както и за високия успех, с който завършват, те получиха награди от ръководството на училището и от педагогическия колектив.
Класните ръководители Нели Бурова и Аксиния Айролова поздравиха любимите си ученици и на раздяла им пожелаха да бъдат здрави, щастливи,упорити, смели в решенията си и достойни хора с успешна реализация, като ги призоваха да не забравят своите учители, съученици, училището и родното си място. СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *