Последни приготовления за гостуването на двамата премиери в Благоевград

Последни приготовления текат в Благоевград за гостуването на двамата премиери на България и Македония Бойко Борисов и Зоран Заев. Садят свежи цветя около паметника на Гоце Делчев.

Както struma.bg писа, вчера сутринта работници на „Биострой“ излъскаха паметника на Гоце Делчев и района около него, като окосиха тревата и оформиха зелените храсти. В градинката пред банята от двете страни на алеята до Мемориала на свободата в памет на жертвите на болшевизма в Пиринска и Вардарска Македония трескаво се садяха цветя.

Припомняме, че движението и паркирането на автомобили по улиците около площад „Македония“ в Благоевград днес ще бъде ограничено. Мярката е заради участието на премиерите  в церемонията за честването на 115-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание. Ограниченията са за улицата от Джамията до читалището, тази зад банята и покрай „Старата къща“. Стюардите към „Паркинги и гаражи“ ще предупреждават шофьорите от сутринта за временната организация, уведомяват се и живеещите в района.

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *