ПОСЛЕДНИ УВОЛНЕНИЯ НА ЕКИПА „ТОМОВ” ПРЕДИ СДАВАНЕТО НА ВЛАСТТА! Отстраниха бившия гл. експерт „Социални политики“ в община Благоевград Хр. Попова

Психологът в Дневен център „Светлина“ към община Благоевград Христина Попова вчера бе освободена от работа без предизвестие и без обяснения. Тя бе от екипа на бившата зам. кметица по хуманитарните дейности Василиса Павлова, която бе отстранена от поста веднага след като се върна на работа от отпуск заради парламентарните избори през април, в които участваше.

На 20 април, дни след освобождаването на В. Павлова,  постоянният договор на Хр. Попова като главен експерт „Социални политики“ също бе прекратен, а тя понижена и изпратена като психолог в дневния център с договор с изпитателен срок от 6 месеца. В същия ден с мотив съкращение на щата бе отстранена Галя Борисова, с която Попова делеше един кабинет в кметската администрация.

Хр. Попова дойде в екипа на зам. кметицата Павлова от Езиковата гимназия, където има солидна кариера като психолог и педагогически съветник. Мястото й се пазеше 1 година, но миналото лято бе обявено на конкурс.

По времето, докато бе в екипа на Р. Томов, Василиса Павлова не криеше близките си отношения с Хр. Попова и трите с Г. Борисова често бяха засичани да обядват заедно. Отстраняването на психоложката с дългогодишен опит в сферата, в която работи, се коментира като последна чистка на приближените до В. Павлова дни преди екипът „Томов” за сдаде властта.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

3 Коментара

 1. Спасова

  А, Силвето Иванова, изживяваща се на директор на ЦЛТРДБ – КОГА? Този толкова ценен кадър ,НЕЗАМЕНИМ!!!

  Отговори
 2. Спасова

  А, Силвето Иванова от ЦЛТРДБ, КОГА??? Този “ценен кадър” НЕЗАМЕНИМ!!!

  Отговори
 3. 123

  А, Мария Грозданова от дирекция „Европейски проекти и програми“, КОГА? Време е и за нея……

  Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *