Последното желание на Шон Конъри

Шон Конъри ще се “завърне” у дома – част от праха на легендарния актьор ще бъде разпръснат в родната му Шотландия, пише сп. “Пийпъл”, цитирано от БТА.

Конъри, прочул се ролята на първия Джеймс Бонд, почина в съня си на 90-годишна възраст на 31 октомври в дома си на Бахамите. До него в последните мигове беше съпругата му Мишелин Рокбрюн, която впоследствие разкри, че легендарният шотландски актьор от няколко години е страдал от деменция. Сега вдовицата споделя, че съобразно последната воля на Шон Конъри част от праха му ще бъде разпръснат в родната му Шотлания, а останалата – на Бахамите.

“Той искаше прахът му да бъде разпръснат на Бахамите и също в родината му”, споделя 91-годишната вдовица. Мишелин Рокбрюн допълва, че това ще се случи, когато е възможно и безопасно да се пътува отново с оглед на ограничителните мерки заради коронавирусната пандемия.

“Искаме и се надяваме да организираме и възпоменателна служба в Шотландия, но не можем да кажем кога точно ще имаме тази възможност”, казва тя. Рокбрюн разкрива също, че Шон Конъри ще бъде кремиран на частна служба на Карибския остров и прахът му ще бъде съхранен, докато се отвори възможност за пътуване до Шотландия.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *