ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ В БОРБАТА СРЕЩУ COVID-19! Терморамка следи температурата на служители и посетители в административната сграда на ВиК – Благоевград

Иновативна терморамка за безконтактно следене на телесната температура е монтирана в административната сграда на “Водоснабдяване и канализация” в Благоевград. Уредът разполага с дисплей и гласова команда за преминаване, а в случай на лице с повишена температура рамката известява.
Закупуването и поставянето на съоръжението е по решение на ръководството на дружеството в лицето на инж. Росица Димитрова, а целта е да се постигне максимална превенция на разпространението на Covid-19.
Веднага след регистриране на първите случаи на вируса в България работните условия във ВиК – Благоевград бяха съобразени със ситуацията.
И към този момент мерките за безопасност продължават да се прилагат стриктно. Сред тях са честа дезинфекция на всички помещения, в това число касовите салони и центровете за обслужване на клиенти, поставяне на препарати на спиртна основа на достъпни места, осигуряване на маски и ръкавици на служителите и т.н.
“Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград ще продължи да полага необходимите усилия за ограничаване и преодоляване на заразата Covid-19.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *