Потресаващо! Не е за вярване какво донесе Деси Цонева от Хаити

Най-новата страст на щерката на Димитър Цонев – Деси, е Хаити. След като неотдавна се завърна оттам, тя е категорична, че всяка година ще отскача до това приказно място. Очарована е от екзотичността на мястото, от културата и от хората там и затова си донесла много сувенири. Един от тях обаче напълно втрещи водещата Гала.

Става въпрос за няколко вуду кукли. Проблемът е, че вътре в тях имало човешки кости. Именно заради такава една приятелка на Деси Цонева имала проблем на летището, защото скенерът разпознал човешки череп.

“Деси, как може да ми носиш такива неща за подарък?! С човешки кости вътре! Нали знаеш,че с тези магии този, дето е правил куклата, предава своите проблеми на този, който я купи. И твоя приятелка ще носи подобна кукла подарък на приятеля си?! Потрес, не искам такива неща за подарък, някоя маска от Хати по- ще ме зарадва”, буквално се развика Гала през камерите.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Паулу Куельо

    Стига сте рекламирали тази куха лейкя и нимфоманка! Кого го интересува къде е ходила и какви тъпотии си е донесла лиглата? Аман от прости празноглавци, имащи се за ВИП!!!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *