HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Потресаващ случай разтърси България! Сава блудствал с 13-г. си доведена дъщеря, докато майка й готви

Обвиненият в педофилия Сава се е сношавал с 13-годишното момиченце, докато майката й готви в другата стая. Четири презерватива, изхвърлени в кошчето в стаята на малолетната Ванеса, са издали обвинения в педофилия Сава – пастрок на момиченцето от Банево. Това стана ясно на последното заседание по делото в Бургаския окръжен съд. Безспорно е доказано, че ДНК-то е на Сава, а веднага след като ги откриват полицаите го арестуват.
По делото изплуваш шокиращи подробности. Като това, че Сава е извършвал блудствените действия с малолетното момиче, докато майка й готви в другата стая.

Ванеса е признала за пръв път на баща си за сексуалните гаври, след което той я закарал във Второ РУП Бургас, където са пуснали жалба. Докато давали обяснения при полицаите майката на Ванеса непрестанно звъняла по телефоните – първо на дъщеря си, а после на бившия си съпруг и настоявала „да не правят глупости”. Под глупост тя разбирала сигнализирането на органите на реда.

Полицаите веднага след като получили жалбата отишли в дома на жертвата и открили презервативите в стаята й. Бащата на Ванеса се опитал да потърси сметка от Сава, заради което обвинения в насилването на дъщеря му пуснал жалба в полицията – за тормоз.

По делото стана ясно, че майката на момиченцето е скъсала всички контакти със семейството, защото роднините й подозирали какво се случва и силно се притеснявали. Никой обаче не смеел да сигнализира на полицията. Майката очевидно има изключително влияние върху дъщеря си, защото на предишно заседание момиченцето отказа да бъде конституирана като частен обвинител и граждански ищец

Процесът срещу сексуалния насилник продължава през юни. Ако бъде признат за виновен го грозят от 10 до 20 години затвор.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *