Потрес в СНИМКИ! Сузанита в докторска тройка

Доктори мачкат циците на 15-годишната дъщеря на Орхан Мурад – Сузанита. Те си намират повод да помачкат и стегнатото й дупе, уж да го прегледат, а тя им се отблагодарява, като им пее по прашки. Това са само част от скандалните кадри в новото видео на момичето, пише “Телеграф”.

Парчето се нарича “Чао, кучки” и на публикуваните кадри в социалната мрежа “Инстаграм” ясно се вижда как щерката на Мурад кълчи кълки в компанията на трима яки мъжаги, които уж преглеждат русокоската, облечени като медици. В направената болнична стая псевдодокторите преслушват Сузанита, като освен до гърдите, слушалките им опират и до дупето на блондинката. Неприличните кадри шокираха последователите на тийнейджърката, които споделиха общо мнение, че този път е преминала допустимите граници.

Във видеото 15-годишното момиче танцува около скъпарски коли, плези се предизвикателно и се отърква около мачовците. За съжаление Сузанита не е единствената, която пробива със скандал. Вече известният изпълнител Орхан Мурад реши вместо да даде пример на дъщеря си, да последва нейния и представи две песни, в които вулгарните думи се леят една след друга. Феновете на народния певец останаха втрещени от чудото и подчертаха, че най-вероятно се жертва заради Сузанита, за да отмести насочения към нея интерес. Уви, не. 51-годишният музикант е решил да промотира още няколко парчета, тъй като отзвукът от страна на меломаните бил голям.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *