ПОТРЕС! Паникьосано за родителите си момиче с тревожен сигнал за ПТП-то на пътя Симитли-Разлог

Разтревожено за родителите си момиче публикува в социалната мрежа потресаващ сигнал за днешното ПТП между линейка и лек автомобил на пътя Симитли-Разлог, за което struma.bg писа.

Здравейте, приятели. Правя този пост публичен с молба всички да го споделите. Това написа в своя Фейсбук профил Mirella Stefanova.

Публикуваме поста на момичето, без редакторска намеса:

Днес в 15 часа линейка изпреварва кола сив металик, марка незнайна, на 8 километра след Симитли посока Разлог, на черния път отбивка за къща за гости Оресите, на път да спаси поредния човешки живот. Колата се опитва да завие по черния път наляво без мигач и в резултат линейката завива право в дерето. Колата отпрашва без дори да види живи ли са хората вътре в линейката. В тази линейка са били моите родители. Моля всеки, който има някаква информация, нека ми пише или да звънне на 112. Нека открием тази личност, върху която искам да легне цялата строгост на закона!!!!!

Безкрайно благодаря на всеки, който ще сподели това, и дано никой никога не изпитва ужаса да чуе думите, които аз чух днес от майка си по телефона.

Бъдете здрави и се пазете!!!!!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *