ПОТРЕС! Скандалната Мис Тигрова цъфна в национален ефир! Зрителите принудени да слушат за порно клипчета, неприлични предложения и работа на пилон

Скандалната танцьорка Мис Тигрова цъфна в национален ефир и за нула време успя да шокира зрителите с поведението и думите си. Сензацията на Интернет обяви пред Нова телевизия, че за 24 часа получава поне 100 неприлични предложения.

„Бяха писали на едно място, че съм участвала във филми за възрастни. Ама това не са филми, само клипчета. И те са отпреди 10 години. Тогава много ме лъжеха мъжете. На един му изпратих едното клипче, той ми каза, че няма да го публикува. А вторият клип аз го качих, с този Цецо. Да му направя мръсно“, призна тъмнокосата мома.

Тя обясни и защо се е кръстила Мис Тигрова. „Попфолкът е музиката, която ме вдига. Като тръгваха певиците се обличаха в едни тигрови дрехи. И аз заради това се кръстих така“, каза мацката.

Мис Тигрова има диплома за журналист. Но каза, че няма да работи това, защото не я устройват заплатите на новинарите. Тя изкарва доста повече пари като танцьорка.

„Аз никога не купувам нищо на мъжете. Сама си се глезя. Апартамента съм си го купила сама, колата е от баба, силикона сама си го платих“, отсече мадамата, допълва Пик.бг.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *