Почерпен строител сътвори истински екшън в селска кръчма, летяха бутилки и чаши

Добре почерпен строителен работник заформи меле в селска кръчма досущ като в щатски уестърн. 48-годишният Малин Атанасов заседнал от обяд в неделя на ракийка в местното кафене в центъра на бобошевското село Слатино. След няколко чаши мъжът станал свадлив, но никой от десетината клиенти на заведението не му обръщал внимание.
В един момент, без да иска, клиент блъснал чашата с алкохол на Малин. Това се оказало достатъчно да отприщи гнева на строителния работник. Въпреки че е слаб и немного висок, Малин открил широк фронт и започнал ръкопашен бой с всички клиенти в кафенето. За няколко секунди екшънът ескалирал, започнали да се чупят чаши, бутилки… В един момент Малин вече бил с три избити зъба, но продължавал да се бие с ентусиазъм и плам…
Барманката се изплашила от гледката и от това, че ще й изпочупят кафенето, и позвънила на тел. 112 да търси помощ от полицията. На място пристигнали двамата пътни полицаи Георги Карачолов и Иво Паунов. Главното действащо лице в мелето Малин не се стреснал изобщо от вида на полицаите. Започнал да ги замеря със стъклени бутилки от безалкохолно, държал се арогантно, нахвърлил им се с юмруци, даже скъсал светлоотразителната жилетка на полицай Карачолов. Наложило се двамата униформени да озаптят развилнелия се строителен работник, като му щракнат белезниците.
Малин Атанасов е закаран в ареста в РУП – Дупница и е задържан за 24 ч. Срещу него е образувано досъдебно производство за хулиганство и за посегателство над длъжностно лице. Чака го съд.
Малин Атанасов често ходи в чужбина на работа за по няколко месеца и се връща в родното си село.
НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *