Почина съпругата на оръжеен барон

Съпругата на оръжейния бос Младен Мутафчийски е починала. Ели Гюлева е издъхнала във вторник вечерта, пише фрог нюз. Причина за смъртта е онкологично заболяване. Ели Гюлева водеше съдебни битки за богатството на покойния си съпруг, с когото практически бяха разделени повече от 20 години.

През това време той, както сам е казвал неведнъж живееше с любовта на живота си Бойка Стоянова. Тя бе до него и в болницата преди смъртта му.

Припомняме ви, че Младен Мутафчийски, който бе и крупен бизнесмен в областта на туризма, си отиде след кратко боледуване през ноември 2013 г. Богатството му се оценяваше на 500 млн. лв. Веднага след кончината му възникна проблем кой ще наследи имането му, към което се числят и верига големи хотели.

Според последната му воля, изразена в завещание, той оставил по – голямата част на нея. Завещанието беше отворено след смъртта му в Цюрих. Законната съпруга Ели Гюлова отказа да приеме волята на Мутафчийски и започна съдебни битки за богатството, които и до днес не са приключили. Остава загадка как ще свърши борбата за наследството след кончината на Ели Гюлева.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *