По какво да познаете кога женен мъж ви сваля

На някои жени просто не им върви в любовта. Все попадат на грешния човек, никога не успяват да създадат истинска връзка или все нещо се обърква.

Някои пък непрекъснато попадат на женени мъже. Ако и на вас ви се е случвало, вероятно ще се запитате: „Какво не ми е наред? Защо все попадам на женени мъже? Нима не мога да ги различа?“

Както някои жени не могат да различат кога мъжът, който ги сваля е женен, така и женените мъже обикновено са привлечени от определен тип жени. Ето от какви зависимости се влияе целият този затворен и омагьосан кръг, подбрани от az-jenata.bg.

Забавни и отворени към общуване

Много по-лесно е да забележиш весела, бъбрива и контактна жена, отколкото такава, която стои встрани от нещата и си дава вид на недостъпна и сериозна.

Женените мъже не търсят връзка, те търсят всичко онова, което не откриват в брака си – приключения, секс без обвързване, разтуха от проблемите, бягство от скандалите. Най-вече искат да се почувстват отново желани, привлечени от жена и най-същественото – отново млади!

С общителни жени, които дават вид на непретенциозни е много по-лесно да се започне разговор, който да е предпоставка за осъществяване на тези мъжки желания.

Независими жени

Независимите жени са много апетитни за женените мъже, защото по презумпция не биха искали нещо в замяна. Съпругите изискват, имат нужда от средства и внимание, а независимите жени любовници могат да се справят достатъчно добре и сами.

Единственото, което заетите мъже биха искали от такива жени е секс. Всичко останало няма значение.

Жени, които не говорят за личния си живот

Представата за такава жена е повече от идеална. Не занимава мъжа с личния си живот, не се интересува особено от неговия, няма напрежение, няма изисквания – само онова, от което и двамата се нуждаят в този момент.
Жени, които не искат връзка

Жените, които дават да се разбере, че не желаят стабилна връзка са привлекателни за женените мъже. Точно такъв тип жена би дала на женения мъж онова, от което той в момента има нужда.
Повечето жени, срещащи се с женени мъже имат ниски очаквания от връзката и нестабилни разбирания за онова, което искат. Ето защо именно попадат и на такива мъже.

По какво да познаете кога женен мъж ви сваля?

1. Той е очарователен, забавно е да се общува с него и проявява особено внимание към това, което казвате.

2. Настоятелен е и бързо иска да преминете към съществената цел на общуването – сексът. Затова ви казва всичко, което искате да чуете като по този начин ви омайва.

3. Не говори за личния си живот.

4. Непрекъснато ви кара да се чувствате специална, желана, обожавана, сякаш сте единствената на света.

5. Обожава да говори с вас. Прави ви комплименти непрекъснато – за красотата ви, за хубавия ви глас, за това колко сте елегантна.

Всички тези характерни черти от поведението на един женен мъж би трябвало да светнат червената ви лампичка. Не че единствено женените мъже правят всичко това, за да свалят една жена и да я превърнат в своя любовница. Има и много необвързани мъже, които имат този подход, просто защото не искат да се обвързват, а търсят само секс.

И в двата случая е добре да не се оплитате в розовите мрежи, които всички тези изкусителни мъжки черти плетат. А просто се замислете дали човекът срещу вас е искрен или прави всичко това със скрити намерения.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *