По какъв бюст си падат мъжете?

Размерът и формата на бюста често пораждат опасения сред дамите, които се питат притеснено дали гърдите им са достатъчно обемни, стегнати или привлекателни. Мъжете от друга страна гледат на дамските дадености като на отлична възможност да „оплакнат окото“. Проучване, направено във Великобритания, разкрива кои са предпочитаните размери и форми на женската гръд, пише в. „Дейли стар“.

Допитването, обхванало 1100 представители на двата пола, показва, че по-голямата част от жителите на Острова гледат одобрително на бюст, който се побира в сутиен с чашка C.

Д-р Гилбърт Лий, местен консултант по пластична хирургия, отбелязва, че това е и най-търсеният размер за корекции на бюста.

Разбивката по региони обаче разкрива, че жителите на Шотландия и Северна Ирландия ценят повече по-скромните гърди с размер на чашката B, докато обитателите на Югоизточна Англия гледат по-одобрително на дамите, чиито дадености се побират в сутиен с размер на чашката D.

По отношение на формата жителите на Острова ценят най-вече окръгления бюст. В централните графства обаче по-висока оценка получават гърдите тип „камбанка“.

Възрастта също играе роля в предпочитанията на британците. Според младото поколение на страната на възраст между 16 и 20 години идеалният бюст е стегнат и атлетичен, докато по-възрастните нямат нищо против дамските атрибути да са „по-разхлабени“.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *