По покана на кандидат-кмета на ВМРО Иван Ризов и кандидата за ОбС Теодора Мичева водещи специалисти преглеждат безплатно в Благоевград

Водещи медицински специалисти от София ще гостуват в Благоевград и ще извършат безплатни консултации за захарен диабет, затлъстяване, метаболитен синдром, заболявания на щитовидната жлеза, артериални хипертония и други.

Кампанията „Здравето е родолюбие” се организира от кандидат-кмета на Благоевград от ВМРО-БНД Иван Ризов и кандидата за общински съветник от същата партия Теодора Мичева.

Прегледите ще бъдат на 20 октомври от 13 часа до клуба на ВМРО-БНД в Благоевград /до Ларго МОЛ/.

„Заболелите от захарен диабет в световен мащаб се увеличават. Една от причините е в начина на живот на хората, а не само генетичната предразположеност. Стресът, заседналият начин на живот, нездравословното хранене, тютюнопушенето също допринасят за развитието на диабета. Специалистите съветват винаги да следим индекса на телесната си маса. Затова ние от ВМРО организираме безплатни прегледи за жителите на община Благоевград. Нека всеки, който има желание, да дойде на 20 октомври и ще получи безплатна консултация”, коментира кандидатът за общински съветник Теодора Мичева. Тя бе категорична, че инициативата на ВМРО няма да е еднократна, а ще продължи и занапред.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *