ПО СИГНАЛ НА МАЙКАТА! Закопчаха за 72 ч. в ареста Бангеата за блудство със 7-г. дете

39-г. Йордан, известен с прякора Бангеата, задържаха във вторник следобед след подаден сигнал в РУ – Дупница от майката на 7-годишно момиченце, че мъжът е блудствал с дъщеря й.

Драмата се разиграла в ромския квартал на Дупница “Горна махала”. Бангеата е роднина на семейството на пострадалото дете. Той често ходел при тях на гости. Никой от семейството на момичето не подозирал за престъпните му намерения.

В понеделник сутринта майката на детето се усъмнила, че нещо нередно е станало, като го видяла разплакано и треперещо вкъщи. Момиченцето било заплашвано от насилника си, че ако каже на родителите си, ще я пребие, но въпреки това събрало кураж и разказало на майка си за злодеянията на Йордан. Афектирана от чутото, майката подала жалба в полицията в Дупница.

Йордан Бангеата е задържан за 72 ч. в ареста. За случая е уведомена Районна прокуратура – Дупница.

В ромската махала са настръхнали. Има опасност роднините на детето да линчуват близки на Бангеата. Ромските закони са тежки срещу такова престъпление и се отмъщава поколения наред.

Вчера в късния следобед Окръжен съд – Кюстендил в лицето на съдия Йоланда Цекова постанови постоянна мярка “задържане под стража” за Йордан Бангеата, извършил многократни блудствени действия с дете. До момента той е осъждан три пъти за кражби. За извършените непристойни действия с родственицата си го очакват 20 г. затвор.

Съдия Йоланда Цекова е определила най-тежката мярка “задържане под стража” на Йордан Е. с мотива, че може да извърши друго престъпление.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА  

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *