По случай празника на МВР! Награди за служители на ОДМВР – Кюстендил

Директорът на ОДМВР ст.  комисар  Пламен Стоилов  награди 153 служители  от Кюстендилска област с  „писмена похвала“ . Всички награди са мотивирани с конкретен професионален принос в изпълнението на задълженията им.

Ст.комисар Пламен Стоилов поздрави служителите, успешно осъществили специализираните операции за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици, акцизни стоки и културни ценности. Той подчерта, че ръстът на разкриваемост за регистрираните през периода престъпления е с 16.28 пункта увеличение в сравнение със същия период на миналата година.

От началото на тази година служителите са открили и иззели на територията на Кюстендилска област 29 920 къса цигари без български акцизен бандерол, над 13 кг нарязан тютюн и 215 л алкохол. Иззетите наркотични вещества надхвърлят 20 кг.

В поздравлениетосикъмслужителитена ОДМВР – Кюстендил, ст.комисарСтоилов изрази увереноста,“че въпреки трудностите всички заедно    ще продължим с упорство и отговорност да вършим работата си в полза на обществото“. Пожела на колегите си здраве и удовлетворение.

Ст. Комисар Стоилов поздрави и стажанта, който пристигна  в ОДМВР  след завършен курс и награда „Писмена похвала“  от директора на Центъра за професионална подготовка при АМВР в Казанлък – за проявена инициативност и постигнати високи резултати в учебния процес по време на курса за първоначално професионално обучение,  пожела му  успехи.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *