По тъмно с тортена тренировка влязоха в новата година дамите футболистки на „Спортика“

По тъмно с тортена тренировка влязоха в новата година дамите футболистки на „Спортика“. Наставникът Радослав Креснички свика сбор за първа тренировка след ваканцията в хандбалната зала на спортния интернат в Благоевград, а встъпителното занимание и останалите до края на месеца са насрочени в нестандартния вечерен час, тъй като ученичките в състава са втора смяна до началото на втория срок.

15-те момичета бяха посрещнати със сокове и пасти, за да им е сладка и успешна 2020 г., която не се очертава да е лека с оглед на отлива тази зима на основни състезателки. Една от лидерките в последните 10 г. – Вероника Гоцева-Меси, получи оферта от „Локомотив“ /Пд/, на която не се отказва. Гергана Илийчева си уреди трансфер в исландски отбор, воден от наш треньор. Почти сигурно с вицешампионките ще се разделят Ина Димова и Михаела Арабаджиева, макар че все още не са обявили намеренията си. В същото време попълненията ще дойдат изцяло от формациите на подрастващите в собствената школа. Добрата новина е, че  звездата Венидона Сърбинска смята да продължи да носи екипа на „Спортика“ поне до лятото, преди да мисли за ново задгранично предизвикателство след престоя си в Италия.

„Само здраве и късмет, щастието ви личи по усмивките. Ние ще продължаваме да тренираме и винаги ще печелим и губим на терена, не по телефона или служебно“, вдъхна оптимизъм на подопечните си предводителят Р. Креснички.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *