ПП започва партийното строителство в Пиринско с 6-има общински координатори под ръководството на ветеринарния лекар Ст. Мавродиев

„Продължаваме промяната“ в Благоевград си определи началото на следващата година, за да започне изграждане на местни структури.

Партията, която обра вота на избирателите на последните парламентарни избори, е подредила изграждането на партийните редици отдолу нагоре като приоритет №2 след най-важния – структуриране и започване на нормална работа на правителството и парламента.

Тримата депутати, които успяха да влязат в парламента от Благоевград – Андрей Гюров, Владимир Табутов и Екатерина Димитрушева, вече са начертали и план как ще стане това – чрез доброволци и местни координатори, които щели да се превърнат в мост между хората от областта и техните народни представители.

Вчера пресцентърът на партията обяви и имената на координаторите си в Благоевградска област.

До структуриране на новата организация координатор за областта и представител за общините Благоевград и Симитли ще бъде ветеринарният лекар Стоян Мавродиев. Същият е син на прокурор Роза Мавродиева и беше шеф на Областната дирекция по безопасност на храните в Благоевград.

За общините Кресна и Струмяни представител ще бъде Росица Телкеджийска – биофермер-предприемач, собственик на търговска марка и на хотел на Предел и бивш общински съветник в Кресна.

В Сандански координатор на „Продължаваме промяната” ще е адвокат Димитрина Хаджиева, която е ново име за следящите  новата формация, която взе властта без всякакви структури.

В Петрич връзката между гражданите и депутатите ще прави Антоанета Колчакова-Точева, също новачка в политиката. Името й се прочу миналата година като член на сдружението „Млад планинар“ в южната община, след като бе подканена от евродепутата Андрей Слабаков да прочете в Брюксел вижданията си за традиционните европейски семейни ценности.

За Разлог и Белица отговорникът ще е банскалията арх. Виктор Банарев, за Банско и Якоруда – планинският водач Ваня Кромбоа, а за общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча ще отговаря депутатът Екатерина Димитрушева.

От всичките общински координатори само Хаджиева и Точева не бяха в кандидатдепутатската листа на „Продължаваме промяната”. В комбинация с факта, че за 4 общини не се е намерил кандидат да започне партийното изграждане на ПП и работата е поверена на депутатката Димитрушева говори, че партийното строителство в региона буквално тръгва от нулата.

От пресцентъра на ПП съобщиха, че в близко бъдеще ще бъде открит поне един офис на партията в Благоевград, където депутатите ще имат приемно време.

Целта, която ПП си е поставила, е „силна местна организация, която да стане фактор в обществения живот в региона, а участниците в нея да са насреща да чуят проблемите, да събират сигнали и предложения и да реализират каузи и инициативи“.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

3 Коментара

 1. България свята ЗЕМЯ!

  Земята на България може да изхранва цяла Европа!
  Златото на България е най-богатото находище в Европа!
  Йерусалимските американци искат земята и златото ни.

  На всеки инвестиран долар, прибират по три!
  Който ИМА ЗЕМЯ – ЩЕ ОЦЕЛЕЕ, при въвеждането на дигиталните пари и пълната цифровизация.
  Всеки има глава на раменете си, да мисли!

  Отговори
 2. Мила Родино!

  Внимавайте хора!
  Проводници са на чужди интереси.
  Всички са обучавани от чужди частни организации.

  Направиха специално министерство на Растежа и иновациите с милиарди евро, огромен ресурс в ръцете на небългарин, да се грижи за растежа на България?!
  Днес се похвали, че инвеститори с дебели портфейли чакат да влязат в България.
  Какво ще инвестират, какво ще напазаруват?

  ПП не е български проект!
  Баламосват хората с усмивка, какви велики неща ще правят, а предават националните ни интереси.
  Фирма от чужда държава се саморекламира как с агресивна негативна кампания помогнали на ПП, месец преди изборите имала 16%, дори паднали на 10%, а „спечелили“ с 25%?!

  Из нета пишат, че през АПРИЛ т.г. ! Петков написал в заявлението за отказ от канадско гражданство мотив:
  „Има вероятност да стана министър председател на България“!?!?
  По-вероятно е да е истина, понеже документите се подписват от кралицата на Обединеното кралство и току така не се дава и не се отказваш от гражданство.
  …………………………………..

  Забелязвате ли, че всички ясновидки изчезнаха, останала е само една Алена, която го раздава политолог по кармични въпроси!

  Страх ги е да кажат какво се задава ли?!

  Отговори
 3. кхан Крум

  аД, ПП са движение, а НЕ ПАРТИЯ, затова, подобно на НДСВ в началото, за изборите използваха регистрацията на никому неизвестни маргинални семейни „партийки“! Т.е. първо трябва да се регистрират като партия! А иначе удачно са избрали за координатор в Благоевград и Симитли ветеринар, той (предполага се! ще има опит в насочването, пасенето и стригането на овцете, които ще се запишат при тях! Като ги гледам и слушам в НС тия са още по-зле от юпитата на Царя, за съжаление. Какъв Харвардерец ще е премиера, като не не знае колко моста между БГ и Румъния има над Дунава? Май май ще окрадат каквото могат, ще свалят гащите пред северните макаци и ще залязат като предишните юпита! Жална и майка на България с такива управленци…

  Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *