ПП „Републиканци за България“ подаде документи за регистрация

Цветан Цветанов и представители на ПП „Републиканци за България“ внесоха 17 папки с документи за регистрация в Софийски градски съд. В тях са събрани 5717 заявления за членство.

В рамките на месец съдът трябва да разгледа делото в открито съдебно заседание.

Днесниеизпълнихмевсичко, коетое поЗаконаза ПП, заяви лидерът на Републиканци за България.

Цветанов каза, че следучредяванетонапартиятасасепоявилимногобългари, коитосапоискалидасеприсъединят къмнея.

ЦветанЦветанов отредиводещомястонапартиятаследизборитепрез 2021 година.По думите му РепубликанцизаБългариящее незаобиколимфактор в политиката.

Спореднегоевентуалникоалицииможедасекоментиратчакследизборите, когатосевидикойще влезе в парламента.

“Политическапартия „РепубликанцизаБългария“ щеучаствасамостоятелно в предстоящитеизбори, защотовинагисъмказвал, чееднапартия, задаможедазащитаваполитическитесинамерения и своятаидентичност, трябвасамостоятелноданоси и съответнатаполитическаотговорност”, казатой.

„ДПС, БСП И ГЕРБ в настоящиявиднаформациятасанеприемливизаследизборнопартньорство“, категоричен е Цветанов.

„Убеденсъм, чесъссекторнитеполитики, коитощепредложимнабългарскитеизбиратели, щеможемдастанеммногопо-приемливапартия, коятощесестремидаиманормалност, дасеиздигнеавторитетътнабългарскитеинституции и институционалнотовзаимодействиедабъдеводещопривъншнополитическияпътнастранатани“.

След изборите Републиканци за България ще заемат водещомясто и щесагарантзаевроатлантическияпът, койтотрябвадабъдезащитаван.

„Искамдаговорим и запромяна в законодателствотонамедиите. Смятам, четрябвадаимаистинскиплурализъм и обективнажурналистика“, изрази желание председателят на Републиканци за България.

Цветанов е на мнение, че свалянето на журналиста Горан Благоев от ефир, след като стана ясно, че се включва в политическия проект е демонстрация на сила.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *