HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Преди бяха моята гордост, но откакто разбрах какво ми причиняват, ги раздадох до една! Ефектът дойде мигновено

Орхидеята в природата е епифитно растение . Това означава, че тя може да расте през целия си живот (или част от живота) върху други растения без почва. Всички хранителни вещества и микроелементи орхидеята получава чрез корените от влажния въздух. Въз основа на този факт хората започнали да й приписват възможността да се хранят от жизнената енергия .

Домашното цвете орхидея

 

Фън Шуй експертите, обаче, имат свой собствен поглед върху този въпрос. Те не забраняват гледането на красивото цвете вкъщи с уговорката, че е по-добре да не се поставя в спалнята.

 

Смята се, че по време на сън хората са абсолютно беззащитни и коварното растение може да се възползва от това и да вземе част от жизнената ни енергия . На сутринта човек може да се почувства много уморен и неразположен.

Също така, Фън Шуй експертите настояват, че орхидеята е само женско цвете , поради което е в състояние да наруши мъжката аура и да потисне либидото. Ето защо, ако в къщата има мъже, най-добре е да се постави саксията с растението там, където те прекарват най-малко време.

Освен така, не всички жени трябва да отглеждат това капризно цвете. Ако домакинята има силна воля , едва ли ще възникнат проблеми.

Но ако жената има мек, уязвим и крехък нрав , орхидеята може да причини вреда на господарката си: енергията й бавно ще се пренесе върху цветето. Затова такива нежни дами е най-добре да се отърват от орхидеите, като ги подарят на друг, пише “За жената”. Въпреки всички аргументи на експерти, ние вярваме, че такова красиво растение като орхидеята не може да навреди на хората! Какво мислите? Кажете ни в коментарите!

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *