Мъж нахлу с пистолет в спешния кабинет на болницата

Мъж нахлу с пистолет в ръка в спешия кабинет на частната болница в Дупница. Дежурните лекари и сестри се уплашили, но успели да натиснат паник бутона.

На място пристигнали два автомобила на охранителна фирма и една полицейска кола.

Оказало се, че мъжът с пистолета е старият познайник на полицията Николай Николов от село Ресилово, община Сапарева баня. Той в момента изтърпява условна присъда.

Николов е арестуван и закаран в полицейското управление в Дупница. При задържането му е установено, че е размахвал газов пистолет без пълнител. Не е ясна причината, заради която той е нахлул и размахал пистолет в спешния кабинет.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Марадоната

    Няма такава държава!Рецедевистът Николайчо вече е на свобода само два часа след като го арестуваха,но трябва да убие човек и тогава вече ще си размърдат дупетата нашите полицаи, Николайчо влиза в болницата и започва да заплашва лекари сестри и санитари и размахва пистолет и се заканва да убие човек и това не е престъпление, какво трябва да стане господа полицаи,да стане втори Костенец ли?и тогава пък няма да може да го намерите.Няма такава държава!Ословна присъда има човека и си размахва пистолет и си кара колата мъртъв пиян,а полицията ,,Кур,, ги боли.Срамота господа полицаи.Но когато този изрод убие човек , какво ще правим.Знам какво ще почнем да си прехвърляме топката един на друг.Просто няма такава държава.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *