Баба Ванга предрекла появата на Бербо, докато баба му носела в утробата си неговата майка Маргарита

Интересна история свързва съдбата на Димитър Бербатов с тази на баба Ванга. Тайната разкри майката на Бербо – Маргарита.
Всяка година точно на 11 август бившата хандбалистка и медицинска сестра посещава гроба на петричката пророчица, а причината е изключително любопитна. “Ванга е моя кръстница. Предрекла е появяването ми на бял свят и всяка година я посещавам на 11 август, датата на кончината й”, разкрива майката на известния ни футболист.

Преди много години майката и бащата на Маргарита дълго време не можели да се сдобият с дете. Оказало се, че Мария (майката на Маргарита) има проблем със задържането на плода и с мъжа й направили няколко неуспешни опита. Когато най-накрая чудото се случило и лекарите уверили Мария, че е успяла да забременее, бабата на Димитър Бербатов веднага се отправила към Ванга, за да види какво ще й каже пророчицата. Ванга я успокоила, че ще стане майка и този път ще изкара бременността си докрай. Обаче зарекла Мария да кръсти бебето със своята буква – “М”. Ванга предрекла, че детето ще бъде момиче, че ще успее в кариерата си и ще роди “много голяма личност”. Мария послушала ясновидката и когато щерката се появила на бял свят, я кръстила Маргарита.

А тя и до днес изказва признателност на феноменалната петричка пророчица.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *