Предсмъртните думи на стрелеца Димитър от Варна

40-годишният Димитър Големанов от Варна, който застреля двама приятели,а после се самоуби, е споделил със свой близък как се чувства само час преди трагедията.

“Не ми се живее повече”, му казал Големанов по телефона, пише „24 часа“. Мъжът е имал успешни бизнеси и заведение на крайбрежната алея във Варна. “Звучеше неадекванто, беше много афектиран, не беше на себе си. Каза, че са го провокирали много сериозно и се чувства обиден и предаден”, споделил вероятно последният човек, който е говорил с Големанов.

С фаталната Диляна, която застреля преди да се самоубие, имал бурна и обсебваща 2-годишна любовна връзка според техни близки. Поредната раздяла, отпреди месец, не се отразява добре на Димитър. Продължават да се виждат и преди няколко дни Димитър запознава Диляна със своя близък приятел Нико – 41-годишен кипърец с шведско гражданство, който живее в апартамента.

Да ти настръхне косата: Предсмъртните думи на стрелеца Димитър от ВарнаНовиниИнформация

В нощта преди убийствата Диляна отива в злополучния апартамент и започва да купонясва с кипъреца и още трима приятели. Количеството на изпития алкохол се увеличава и младата дама започва да провокира бившия си в интернет – вероятно със снимки и заяждания, разказва приятел на двойката.

По думите му , купонът и заядливата комуникация продължили до сутринта, когато Димитър Големанов нахлува в апартамента на първия етаж през прозореца и тогава започва разправията.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *