Представители на 25 държави, участници в конкурса Miss & Mr Grand Sea World, дефилираха по улиците на Сандански

Сандански се превръща в сцена на красотата и елегантността. Участници от 25 държави ще се борят за престижни титли на конкурса Miss & Mr Grand Sea World, чийто финал ще бъде в събота. Истински интерес и емоция провокира шествието на делегацията в традиционни носии по главната улица на Сандански “Македония”.
Впечатляваща бе появата на претендентките от Япония, Бразилия, Индия, Шри Ланка и други, които не пропуснаха възможността да се снимат с всеки, проявил интерес към впечатляващите им национални костюми. Всички национални традиционни костюми бяха оценявани от международно жури. Стана ясно, че “Mистър Азербайджан” е ушил собственоръчно своя костюм, с който ще се представя на конкурса.
Преди големия финал всички участници направиха опознавателна разходка в град Мелник и фотосесия в Епископската базилика в Сандански.
На финала в събота Сандански става сцена на красотата, като очаква плеяда от звезди, които ще бъдат гости на церемонията по награждаването – Янка Рупкина, Роберта, Стефан Илчев и танцьорите от Masters of the Dance.
ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *