Предстои ти първа среща! Ето пет задължителни въпроса за нея

Живеем в 21-ви век – времето на социалните мрежи, смартфоните, приложенията за секс, емотиконите, чрез които изразяваме нашите чувства, чатовете, и всякакви други компютърни програми. Те правят живота ни по-лесен, но много често ставаме твърде зависими и губим социални умения.  Все повече хора вече срещат трудности в живата комуникация, която е необходима в нормалното ежедневие. Оказва се, че е много сложно да “завържеш” един най-обикновен разговор, чрез който обаче много често може да се стигне до една нова, а дори до истинската любов. Ето 5 въпроса, които не блестят с оригиналност, но са задължителни за първа среща. Те ще те спасят, ако се чудиш как да заговориш човека срещу теб. Също така, ще ти помогнат да го опознаеш:

1. Какво (Къде) работиш? 
Темата за работата е вълнуваща и за двата пола, но особено много се харесва на мъжете, които си падат да се изтъкват чрез професионалните си постижения. Ако се окажете добър слушател(ка), може да се окаже, че сте разбрали много за отсрещната страна само чрез този елементарен въпрос.

2. Каква музика харесваш?
Това, ще си кажете, е без значение ако има привличане, но всъщност е определящо за евентуалното задълбочаване във връзката. Защото ако тя обича да танцува върху масите в заведенията например, а вие си падате по класически концерти, няма да ви се получи в любовта.

3. Обичаш ли да ставаш рано или си нощна птица?
Същото важи и за совите и чучулигите – двата вида просто виреят по различно време в денонощието.

4. Какво прави днес?
Показва заинтересованост към самия човек, което ще го накара да се почувства по-специален. Тогава той е много по-склонен да се разкрие повече, така че да сте наясно дали изобщо искате да продължите напред.

5. Обичаш ли животните?  
Ако тя има огромно космато куче, а вие имате алергия към косми, е твърде амбициозно да очаквате, че тя ще се раздели с животното. Оттеглете се навреме, ако не искате да си причините страдания – дали от алергията или от разбитото сърце.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *